Leverandører

Hos oss finner du smykker fra kjente merkevarer som blant annet:


Hos Gullsmed Adolf Ruud i Drammen designer vi mange egne smykker. Besøk oss for å se vår egen kolleksjon. Hos Adolf Ruud har vi vårt eget merke der vi har samlet varer som klassiske enstens diamantringer, -anheng og -ørepynt, diamanthjerter,allianseringer og andre mer fantasifulle smykker. Smykkene lages av våre internasjonale kontakter og kvalitetssikres i Norge for å forsikre oss og kundene om at smykkene har den kvaliteten vi forventer.

Hos Gullsmed Adolf Ruud i Drammen finner du produkter fra Kay Bojesen. Gullsmed Adolf Ruud i Drammen tilbyr en rekke produkter fra Kay Bojesen, blant annet den kjente fornøyelige apen. Kay Bojesen startet sin karriere som sølvsmed hos Georg Jensen i 1907. Her, og siden som selvstendig, skapte han mye vakkert dekketøy i jugend og funksjonalistisk stil. I 1938 designet han sølvbestikket Grand Prix som du idag kan få i vår forretning i stål. Hår-spennene han laget i sølv kan du også få kjøpt hos oss.
Men det var som leketøydesigner han har lagt hele den vestlige verden for sine føtter. Alle kjenner hans fornøyelige ape, bjørn, terrierhunden Tim, lundefugl og de andre fargerike fuglene. Alle er designobjekter vi selger til barnedåp som leke og som dekorasjon til designorienterte hjem.
I perioden 10. februar til 22. mai 2016 var mange av hans design i sølv og tre representert på en stor utstilling på Drammen Museum.

Dulong Fine Jewelry er vårt nyeste helt fantastiske design. De har helt siden 2005 skapt kolleksjoner av halskjeder, armbånd, ringer og øredobber i sølv og gull og med mulighet for oppgradering med perler, diamanter og andre edelstener, kan alle få tilfredsstilt sine smykke ønsker. Smykkene er i bruk av kronprinsesse Mary av Danmark og andre kongelige og stilbevisste kvinner verden over. Gullsmed Adolf Ruud er en av få som er fohandler av merket i Norge. Her kan du lese mer om Dulong Fine Jewelry.


Gullsmed Adolf Ruud tilbyr et bredt utvalg fra Georg Jensen. Vi er stolte av å presentere Georg Jensen i en stor, egen avdeling i vår forretning. Her finner du Georg Jensens forskjellige produktgrupper presentert på en oversiktlig og kundevennlig måte. Georg Jensen har gaveartikler i sin "Living"-koleksjon som er lysestaker, skåler, boller, fat, rammer, nøkkelringer, veggur mm i stål. Smykkene i sølv og gull er verdenskjente for sin særpregede design. Også armbåndsurene til herre og dame er presentert her.

Georg Jensen nettside
Gullsmed Adolf Ruud har en egen Shop-in-Shop med produkter fra Pandora. Pandora er et av verdens største smykkemerker med egne forretninger i de fleste land. Her i Drammen er Pandora representert med en egen Shop-in-Shop hos oss. Opprinnelig mest kjent for sine armbånd med charms i et helt utrolig utvalg, lager Pandora nå også ringer, ørepynt og anheng til kvinner i alle aldre.

Pandora nettside
Hos Adolf Ruud i Drammen får du kjøpt smykker fra Evfa Attling. Efva Attling er en fantastisk svensk smykkedesigner med en kariere som tidligere har omfattet både modell på høyeste internasjonalt nivå og pop-kariere. Hennes design av sølv- og gullsmykker er karakterisert av en enkel og liketil skandinavisk stil der hvert enkelt smykke har sin helt spesielle betydning. Mange av smykkene er også preget med et eller flere ord som gir smykket en helt spesiell betydning. Efvas (med stum f) valgspråk er "Beauty with a thought".

Efva Attling nettside
Vi forhandler smykker fra Huldresølv i vår butikk i Drammen. Huldresølv er en av de få norske smykkeverkstedne som har klart å vokse seg ut av småskalaproduksjon til venner og kjente til å bli et velkjent merkenavn i hele Norge. All design og produksjon foregår i Porsgrunn. Gründer og designer, Elise Thiis-Evensen, har skapt en stil som bygger mye på Norske tradisjoner (bunadsølv) og naturelementer (bregner, bringebær), men Huldresølv har også endel smykker i mer internasjonal design.

Huldresølv nettside


Gullsmed Adolf Ruud tilbyr smykker fra Sif Jakobs. Sif Jakobs er en dansk designer med stor internasjonal suksess. Og nei; Sif har ingenting med Strømsgodset å gjøre. Derimot er det et ikke uvanlig dansk fornavn. Det Sif Jacobs har klart er å kombinere er ekte matriale, sølv, og zirconia glitrende stener med en internasjonal moderne design og greie priser. Mesteparten under 1000,- og noen ligger litt over.

Sif Jakobs nettside

Vi selger de vakre bunadsklypende fra Noma i vår butikk i Drammen. Noma lager Hårklyper til bruk sammen med bunader og er en skikkelig gründerhistorie. Frisør Trine Nilsen - som holder til i samme gate som oss - har utivklet hårklyper til mange av våre vakre bunader. Nå også til Lierbunaden.

Noma nettside
Vi selger vakre smykker fra Gulldia i vår butikk i Nedre Storgate 13 i Drammen. Gulldia har sitt utspring i en av norges mest erfarne familie innen design, utenlandsk produksjon og import av smykker. Mest sølv, men også litt gull. Meget gunstige priser, fra et par hundre og oppover. Sølvsmykkene lages i 925 sølv (92,5% rent sølv) helt glatt eller med blanke zirkonia stener. Noen smykker er også forgylt med vanlig gull eller rosègull.Gulldia nettside
Gullsmed Adolf Ruud tilbyr smykker fra Nialaya. Nialaya ble etablert av den danske designeren Jannik Olander i Los Angeles og har blitt en stor hit blant kjendisene i Holywood, fra Justin Bieber til Madonna. Smykkene lages med ekte stener av mange forskjellige mineraler til både menn og kvinner. Mest kjent er kule-armbåndene, men det er også mye skinn og sølv og forgylt sølv.


Nialaya nettside
Van Bergen er en av Norges mest kjente produsenter av eksklusive smykker i gull og sølv. Vi tilbyr de i Drammen.

Van Bergen er en av Norges mest kjente produsenter av eksklusive smykker i gull og sølv. All design og produksjon skjer i Bergen. Deres kjede-låser, som kan flyttes fra kjede til kjede, lages i mange varianter. Tilhørende kjeder har vi i tilsvarende, mange varianter. Van Bergen lager også andre smykker som ørepynt, anheng, armbånd. Stilen er gjerne litt røff med mye bruk av hamret eller matt overflate.


Van Bergen nettsideGullsmed Adolf Ruud lagerfører bestikk fra Th Martinsen.
TH Marthinsen er Norges eldste produsent av sølv bestikk og korpus. Vi lagerfører flere av deres bestikk.

Th Marthinsen nettside
Vi tilbyr produkter fra Arven i vår butikk i Drammen.
Arven 1868 er en annen solid og gammel norsk sølv produsent som holder til i Bergen. Hvem kjenner ikke til den flotte barneskjeen Stork som har blitt gitt til norske dåpsbarn i snart 100 år. Arven 1868 er et resultat av sammenslåingen av Theodor Olsen og Brødrene Lohne

Arven nettside
Gullsmed Adolf Ruud tilbyr smykker fra Saint Maurice.Saint Maurice har ett enormt utvalg av glatte ringer/gifteringer til han og henne. De er av ypperste tysk kvalitet.


Saint Maurice nettside
Gullsmed Adolf Ruud forhandler smykker fra svenske Edblad.
Edblad er en svensk produsent som har smykker i stål. De har ett stort utvalg til meget fine priser.


Edblad nettside

Vi tilbyr spennende kolleksjoner fra Camilla Prytz i vår butikk i Drammen. Camilla Prytz er en av Norges mest kjente designere. Spennende kolleksjon!

Camilla Prytz nettside

Gullsmed Adolf Ruud i Drammen tilbyr smykker til barn fra Pia og Per.Fremdeles lages de kjente og kjære emalje smykkene til barn!


Pia og Per nettside


Sylvsmidja er en av Norges fremste leverandører på bunadssølv. Bedriften har i over 75 år perfeksjonert bunadsølvet, og kan vise til godt håndverk i alle ledd. Bunadsølv herfra kommer med livstidsgaranti, og varer i generasjoner. Dermed kan du være trygg på at produktet er av meget høy kvalitet. Perfekt som gave til den kommende konfirmanten, eller som dåpsgave. Hos oss kan du bestille alt av bunadsølv fra Sylvsmidja. Ta gjerne kontakt.